dijous, 13 de desembre del 2012

EN DEFENSA DEL CATALÀ: INSUBMISSIÓ

La Intersindical-CSC crida a participar a les diverses mobilitzacions que se celebraran demà, 13 de desembre, en defensa de l'ensenyament públic i en català.
Dijous, 13 de desembre, hi ha convocades manifestacions a Barcelona, València i una jornada de lluita a les Illes.

La Llei Orgànica de Millora de la Qualitat Educativa (LOMQE), proposada pel ministre espanyol d'Educació Wert, ha indignat la comunitat educativa i agents socials del país.

Aquesta proposta de llei és un subterfugi de caràcter nacionalista espanyol i partidista que pot comportar l'establiment d'un model educatiu elitista, privat i adoctrinador a favor de la recentralització del regne d'Espanya. I es pretén fer des dels centres d'ensenyament atentant, així, contra la immersió lingüística en el cas de Catalunya i aprofundint en l'ofensiva contra la llengua del país a les illes i al País valencià.

Davant d'aquest escenari, des de la Intersindical-CSC cridem la població a participar massivament de les manifestacions i mobilitzacions convocades en defensa d'un sistema educatiu català, públic i de qualitat.

Agenda de mobilitzacions:

Barcelona: Manifestació. Dijous, 23 de desembre. 18.00 hores. Plaça Universitat
València: Manifestació: Dijous, 23 de desembre. 18.00 hores. Plaça Sant Agustí
Illes: Jornada de lluita. Dijous, 23 de desembre. "Abraça i enllaça el teu centre"

Per altra banda, volem recordar-vos que dissabte, 12 de desembre, se celebrarà un seguit d'actes en commemoració dels 80 anys de les Normes de Castelló.

Castelló: Dissabte, 15 de desembre. Manifestació "Que no et retallen la llengua! Pels drets socials i lingüístics" 18.00 hores. Plaça de la independència (La Farola)

Davant els atacs al català, mobilització i desobediència civil!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada